سفارش تبلیغ
صبا ویژن
نقش طایفه مرادقلی و تیره های وابسته در انقلاب و دفاع مقدس




http://www.vivaupload.ir/images/1z6qwazncwnyavsexs7o.jpg

 حاج موسی بارکزایی فرزند دادی در سال 1339 در خانواده ای مذهبی در روستای محمد شاهکرم بخش شهرکی و نارویی زابل به دنیا آمد . دوران ابتدایی را در روستای کلبعلی و راهنمایی و دبیرستان را در زهک گذراند  . در تاریخ 1357/5/2 به استخدام زاندامری سابق درآمد و در هنگ گرگان بعنوان فرمانده پاسگاه قازان قایه مراوه تپه گنبد شروع بکار نمود.

     ایشان از سال 59 تا62 در عملیاتهای انجام شده بر علیه منافقین در گرگان و گنبد نقش فعالی را داشتند . در هنگ گرگان بعنوان فرمانده عملیات جنگل و درگیری با منافقین در پایگاه بلده مشغول و در مرحله اول و دوم جنگ مسلحانه بر علیه منافقین حضور داشتند . درشهریور 1360 به مناطق جنگی کردستان اعزام و مدت 3 ماه خدمت می نماید .

    ایشان از سال 1363 مدتی در استان سیستان و بلوچستان مشغول بکار و مسئولیتهای زیر را عهده دار بودند : 

- فرمانده پاسگاه مومان چابهار

- فرمانده پاسگاه مرکزی کورین 

- مسئول تدارکات تیپ و مسئول کارگزینی پادگان مقداد

     سال 1374 مجددا به گرگان منتقل و بعنوان فرمانده پاسگاه شهید قادری در داشلی برون مرزی گنبد  ، فرمانده پاسگاه قره یولاغ ، فرمانده پاسگاه پیرواش ، فرمانده کلانتری یا کلانتر مزرعه نمونه و در نهایت  بعنوان مسئول حفاظت دادگستری علی آباد کتول خدمت و در تاریخ 1386/9/13 پس از مدتها خدمت صادقانه  از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران بازنشست گردید .




موضوع مطلب :


چهارشنبه 92 آبان 22 :: 10:1 عصر :: نویسنده : محمد مرادقلی